- Handgemaakt in Rotterdam. Brievenbuspost Track&Trace 5,00 euro - Aangetekend 10,50 euro

Malachiet Druppel Set

Aanbieding!
Malachiet Druppel Set

Malachiet Druppel Set

68.50 61.50 Incl. BTW

Malachiet als set van druppelvormige hanger en oorhangers, gezet in Sterling zilver. Deze prachtige groene steen komt uit Centraal Afrika. Inclusief zilveren slangencollier van 45 cm lang, kies welk type u wilt, 1mm of 2mm dik.

Handgemaakt in Rotterdam

Wissen
Qty:
Vergelijk
Artikelnummer: Larimar Set-1-1 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Malachiet

Deze set bestaat uit een hanger aan een zilveren slangencolliertje en bijpassende oorbellen met 10% korting. De hanger en de oorbellen hebben een steen in een Sterling zilveren zetting.

De slangencolliers zijn er in 2 types:

  • 45cm lang en 1mm dik;
  • 45cm lang en 2mm dik.

Uw keuze, zolang de voorraad strekt, maakt geen verschil voor de prijs.

Extra informatie

Edelsteensoort

Malachiet

Edelmetaal(goud-zilver)

Sterling zilver (925)

Dikte slangencollier

1mm, 2mm

Spriritueel

Malachiet
Malachiet is geelgroen tot zwartgroen en is doorschijnend met een glasachtige tot zijdeglans.

Werking
Malachiet is een krachtige steen die met name voor vrouwen geschikt is. Hij versterkt vriendschappen en het inlevingsvermogen en inzicht in wat er omgaat in andere mensen. Malachiet vermindert remmingen en schaamte en kan zo onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Dit maakt het mogelijk om trauma’s te verwerken en beperkende gedrags- en denkpatronen te doorbreken. De steen bevordert de intuïtie, het vermogen te visualiseren, abstract denken en versnelt de informatieverwerking en het denken. De steen absorbeert negatieve energie en beschermt tegen straling. Het reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Fysiek heeft malachiet heeft een positief effect op menstruatieklachten en de vrouwelijke geslachtshormonen en vergemakkelijkt bevallingen. Het helpt bij seksuele problemen, vooral met een psychologische oorzaak. Malachiet werkt ontgiftend, bloeddrukverlagend en krampopheffend en heeft een positieve werking op astma, artritis en artrose, lever, epilepsie, botbreuken, wagenziekte, duizeligheid en dyslexie.
N.B.: Malachiet kan in uitzonderlijke gevallen lichte hartkloppingen veroorzaken; verwijder het dan meteen en vervang het door rozenkwarts of rhodoniet.

Verzorging
Omdat malachiet veel negatieve energie absorbeert moet de steen regelmatig gereinigd worden. De steen niet reinigen met water of zout want het kan hierdoor aangetast worden. Onder invloed van (fel) zonlicht kan malachiet zijn kleur verliezen.

Toepassingen
Malachiet kan op of bij het lichaam gedragen worden.
De steen kan op een plek op het lichaam gelegd worden waar de werking nodig is.
Het kan op de plexus solaris gelegd worden om negatieve emoties te absorberen (daarna goed reinigen!)
Malachiet kan verwerkt worden tot een zeer krachtig werkend elixer. Daarom met een zeer lage dosis beginnen of beperken tot uitwendig gebruik.

Sterrenbeeld
Schorpioen

Verzorging

Er zijn diverse manieren om (half)edelstenen te reinigen en daarna weer op te laden.
Maar niet alle manieren zijn geschikt voor alle stenen.

Ik weet één veilige en zachte manier, die je op alle stenen kunt toepassen:
1. 24 uur op Hematiet leggen om te reinigen
2. 24 uur op Bergkristal leggen om weer op te laden

De Hematiet en Bergkristal zelf kunnen periodiek worden gereinigd in koud stromend water. Wel goed drogen, want Hematiet bevat ijzer en kan roesten!

Andere suggesties…

X