- Handgemaakt in Rotterdam. Brievenbuspost Track&Trace 5,00 euro - Aangetekend 10,50 euro

Retour en Garantie

Retourneren & garantie

Bevalt een sieraad je niet, of is het toch niet helemaal wat je zocht? Een sieraad mag altijd geretourneerd worden, ook zonder reden. Wil je iets retourneren? Laat dit ons dan binnen 14 dagen weten.

Retourvoorwaarden.

Je mag sieraden binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen retourneren. Dat is je herroepingsrecht. De termijn voor je herroepingsrecht verloopt 14 dagen nadat het sieraad in je bezit is.

Zo maak je gebruik van je herroepingsrecht:
• Geef je retour door per e-mail of via de contact pagina
• Stuur de sieraden binnen 14 dagen terug

Je kunt een sieraad alleen terugsturen als:
• Het sieraad in goede staat en onbeschadigd is.
• Het voor zover mogelijk in de originele verpakking wordt verstuurd.
Let op: laat ons altijd iets weten als je een sieraad wil terugsturen. Wanneer je iets terugstuurt zonder bericht vooraf kunnen wij niet garanderen dat de retourzending juist wordt verwerkt en/of de kosten worden terugbetaald.

 

Hoe werkt retourneren?

Retourneren werkt het snelst en eenvoudigst als je dit via de contact-pagina aan ons doorgeeft. Je kunt het ook per e-mail aan ons doorgeven. Let op: laat ons altijd iets weten als je een sieraad wil terugsturen. Wanneer je iets terugstuurt zonder bericht vooraf kunnen wij niet garanderen dat de retourzending juist verwerkt wordt, en/of de kosten worden terugbetaald.

Zorg ervoor dat alle sieraden weer goed verpakt worden. Je kunt alles terugsturen in de enveloppe of doos waarin het bezorgd is. Voeg ook een notitie met je naam en ordernummer bij, of schrijf dit op de achterkant van de enveloppe. Zo zorg je ervoor dat wij je retourzending snel kunnen verwerken.
Vervolgens kun je het terugsturen door het af te leveren bij een PostNL brievenbus, of bij een PostNL locatie als het om een pakket gaat. Zorg dat de enveloppe of het pakketje voldoende gefrankeerd is! De kosten voor het retourneren van artikelen betaal je zelf.

Gebruik onderstaand adres om te retourneren:
Sieroad, Gravin Juliana van Stolberglaan 31, Unit D3200, 2263AB Leidschendam, Nederland

Garantie

Mocht je een kapot of ondeugdelijk artikel van ons hebben ontvangen, dan kun je beroep doen op de wettelijke garantie. Je kunt ons dit per e-mail of de contact pagina op deze site. We nemen vervolgens binnen een week contact met je op en dan wordt er een passende oplossing gezocht (reparatie, vervangend artikel of (een deel van het) geld terug mocht dit niet mogelijk zijn).  Als een artikel kapot aankomt dan moet dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling gemeld worden.

Onder deze garantie vallen niet:
• Barstjes en oneffenheden die de steen van nature vertoont
• Gebreken en beschadigingen die zijn ontstaan door oneigenlijk gebruik
• Defecten en slijtage welke te verwachten zijn bij normaal gebruik
• Veranderingen, aanpassingen of bewerkingen aan het product
• Beschadiging door opzet, zeer intensief gebruik, of door nalatige verzorging en onderhoud
• Verkleuring

Terugbetalingen  Wij storten ook de betaalde verzendkosten terug

Je krijgt van ons bericht zodra we je retour hebben verwerkt. We storten het bedrag terug binnen 14 werkdagen na verwerking van de retour. Afhankelijk van je eigen bank duurt het dan drie tot vijf werkdagen voordat het op je rekening staat.
Heb je alle artikelen uit je bestelling teruggestuurd? Dan storten wij ook de betaalde verzendkosten terug.
Heb je met een kortingscode betaald? Dan betalen we niet de waarde van de korting uit, je krijgt een nieuwe kortingscode die je weer in de webshop kunt besteden.

Voor een optimale en duurzame werking van edelstenen en mineralen is het belangrijk om ze goed te verzorgen door ze regelmatig op te laden en te reinigen. Fel zonlicht en heel hoge en lage temperaturen kunnen beter vermeden worden. Ook zijn er bepaalde stenen die bijvoorbeeld niet tegen water kunnen. Zilveren en gouden sieraden moeten onderhouden worden met gespecialiseerde producten. Water kan beter vermeden worden.

X