- Hand gemaakt in Rotterdam. Brievenbuspost met Track & Trace 3,95 euro -

Jaspis ketting

Jaspis Lava

Jaspis ketting

28.5029.50 incl. BTW

Jaspis 
Jaspis is een onpure kwartsvariant en is meestal rood, geel of bruin van kleur. De groep stenen is opaak en kan verschillende streepachtige patronen vertonen.
Vindplaats
Jaspis is een veel voorkomende steen en wordt o.a. gevonden in: Australië, Brazilië, India, Mexico, Rusland, Verenigde Staten en Zuid-Afrika.
Wissen
Qty:
Vergelijk
Artikelnummer: Japis ketting Categorie: Tag:
Edesteensoort: ,

Beschrijving

Stoere ketting van onregelmatige blokjes van Jaspis, afgewisseld met kralen van Lava, zie de foto’s! Deze ketting is afgewerkt met een Tibetaans karabijnslot.

Extra informatie

Kleur

Donker rood / Zwart

Lengte

45 cm, 46 cm, 47 cm

Edelsteensoort

Jaspis

Spiritueel

tekst

Werking

Werking
Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen maakt strijdlustigdaadkrachtigvolhardendvastberaden en helpt je om ergens voor 100% voor te gaanJaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moedmaakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflictenHet maakt oprechteerlijkhulpvaardig en zorgt voor balans in lichaamziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardighedensnel denken en stimuleert de fantasieFysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloopspijsverteringdarmen en de geslachtsorganen.
Rode jaspis & jaspis breccie zijn de meest dynamische en activerende jaspissoorten. Ze werken sterk aardend en bevorderen wilskracht en inzicht in probleemsituaties. Jaspis kan gedurende langere tijd op of bij het lichaam gedragen worden, het is een langzaam werkende steen.

Verzorging

Er zijn diverse manieren om (half)edelstenen te reinigen en daarna weer op te laden.
Maar niet alle manieren zijn geschikt voor alle stenen.
Ik weet één veilige en zachte manier, die je op alle stenen kunt toepassen:
1. 24 uur op Hematiet leggen om te reinigen
2. 24 uur op Bergkristal leggen om weer op te laden
De Hematiet en Bergkristal zelf kunnen periodiek worden gereinigd in koud stromend water. Wel goed drogen, want Hematiet bevat ijzer en kan roesten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jaspis ketting” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X