- Hand gemaakt in Rotterdam. Brievenbuspost met Track & Trace 4,00 euro -

Zeldzame Serafiniet ketting

Serafiniet

Zeldzame Serafiniet ketting

95.0099.00 incl. BTW

Prachtige ketting van forse Serafiniet kralen, groen met “zilverenvegen. Uiteraard afgewerkt met een Sterling zilveren slot, ook de tussenkraaltjes zijn van Sterling zilver.

Wissen
Qty:
Vergelijk
Artikelnummer: Serafiniet-ketting Categorie: Tag:
Edelsteensoort:

Beschrijving

Prachtige ketting van forse Serafiniet kralen, groen met “zilverenvegen. Uiteraard afgewerkt met een sterling zilveren slot, ook de tussenkraaltjes zijn van sterling zilver.

Extra informatie

Edelsteensoort

Serafiniet

Spiritueel

Clinochloor komt van de Griekse woorden klino, wat schuin, en chloros, wat groen betekent. Clinochloor werkt in op het hart chakra (4e). Serafiniet werkt daarnaast ook nog in op het kruin chakra (7e). Zoals de naam al aangeeft heeft de steen een sterke connectie met engelen en engelen energie en helpt hiermee contact maken.

Werking

Serafiniet Het zorgt ervoor dat de levensenergie (chi, ki of prana) sterk is en goed door het lichaam kan stromen. Hierdoor helpt de steen het lichaam terug in balans brengen, werkt vitaliserend en geeft een gevoel van geluk en welzijn. Het helpt het ego loslaten en bevordert een positieve, liefdevolle houding ten opzichte van anderen en jezelf.geest als ziel. De steen geeft energie, zorgt dat deze goed kan stromen en helpt de chakra’s in balans brengen. Op deze manier probeert het de natuurlijke balans te herstellen en brengt harmonie op alle niveaus.  Serafiniet activeert de ruggengraat en helpt de Kundalini energie opstijgen.

Verzorging

Er zijn diverse manieren om (half)edelstenen te reinigen en daarna weer op te laden.
Maar niet alle manieren zijn geschikt voor alle stenen.

Ik weet één veilige en zachte manier, die je op alle stenen kunt toepassen:
1. 24 uur op Hematiet leggen om te reinigen
2. 24 uur op Bergkristal leggen om weer op te laden

De Hematiet en Bergkristal zelf kunnen periodiek worden gereinigd in koud stromend water. Wel goed drogen, want Hematiet bevat ijzer en kan roesten!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeldzame Serafiniet ketting” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X