- Handgemaakt in Rotterdam. Brievenbuspost Track&Trace 5,00 euro - Aangetekend 10,50 euro

Town Talk: het zilver en goud schoonmaakmiddel

Town Talk: Silver Polish Cloth
Poetsdoekje klein model, speciaal voor zilveren sieraden. Brengt een diepe glans aan op alle zilveren sieraden.
De doekjes zijn voorzien van polish en een anti-tarnish voor langer behoud van de glans. Afmeting: 12,5 x 17,5 cm.

Town Talk: Silver Spray
Reinigingsspray voor het snel reinigen van zilveren sieraden en voorwerpen, inclusief anti-tarnish-poetsdoekje en borsteltje.

Town Talk: Silver Polish
Silverpolish is speciaal ontwikkeld voor zwaar geoxideerde zilveren sieraden en voorwerpen. (Ook verkrijgbaar in spray).
De polish is voorzien van een anti-tarnish voor langer behoud van de glans. Verkrijgbaar in 125 ml en 250 ml.

We zijn bij onze werkzaamheden bewust bezig en gebruiken zoveel mogelijk veilige, niet giftige, organische producten. Bijvoorbeeld het gebruik van baking soda in plaats van zuren. De Lapis Lazuli die we gebruiken is “fair trade”, in die zin dat we het rechtstreeks inkopen bij een Afghaanse familie. We gebruiken geen koralen, schelpmaterialen zijn gekweekt en barnstenen spoelen aan op de Baltische stranden. We gebruiken zonne-energie als energie bron, zodat we bij het maken van onze sieraden geen fossiele energie gebruiken. We gebruiken gerecycled zilver/goud, solderen niet maar we lassen; daarbij worden geen schadelijke gassen gebruikt en zijn er geen agressieve zuren nodig voor het reinigen. Town Talk zijn dierproefvrij en de meeste veganistisch.

EdV Rotterdam

Town Talk speciale aanbiedingsset
De Town Talk set bestaat uit een poetsdoek waarmee u de reinigings-spray kunt uitwrijven en een poetsborstel nr. 3 om het sieraad te poetsen waardoor het zilver zijn mooie glanzende kleur terugkrijgt.

U kunt eenvoudig uw zilveren sieraden, mooi schoon krijgen, uw sieraden snel opwrijven voor een mooie glanzende kleur.

X